07
May 12

Auping Essential

Voor Auping Essential 5 verschillende sets gemaakt in samenwerking met Studio Aandacht; Ben Lambers en Tatjana Quax. Het bed is ontworpen door designduo Köhler Wilms (Reddot design award 2012). Het idee was om tot de essentie van het bed te komen, en ook van het interieur. Dus is elke set helemaal gestyled, daarna stap voor stap gestript. Nu in veel interieurbladen te zien:) Er is ook een flipover boekje van gemaakt. Fotografie: Rene Mesman


20
Apr 12

Bavaria V-Dress: Spijkers en Spijkers

Voor Bavaria bier zijn de nieuwe EK jurken ontworpen door Nederlands ontwerpduo Spijkers en Spijkers. V-Dress for Victorie. Productie: Witman Kleipool, Foto: Marc de Groot, Set Design: Gloudy. Styling: Danie Bles. Publicaties, o.a. in Elle, Vogue, Officiel, Spits, Metro, De Morgen.

Inspiratiebeeld uit de oude Vogue (USA, mei 2007)

En dan de setbeelden nog.


23
Mar 12

Vogue: Bijenkorf etalages

Voor de Vogue Nederland mochten we wat dingen maken voor de presentatie in de Amsterdamse Bijenkorf etalages. Het meeste werk was losse items schilderen, maar er was ook een grotere uitdaging; namelijk een grachten reling maken 1 : 1. Uiteindelijk zijn van verschillende houten blokken de palen samengesteld, en lijkt er geen verschil met de originele relingen. Wolf Producties deed de styling en Witman Kleipool de productie.


19
Mar 12

Linda. Mode : Balletbenen

Een ballet set voor de Linda. Mode gemaakt, compleet met barre. Ziet er lekker smoezelig uit, alsof het in een balletstudio van 100 jaar oud is gefotografeerd. Met de benen van Nadia Yanowsky van Het Nationale Ballet. Foto’s van Linda Jansen @Dutch Photo Collective. Wolf Producties deed de styling. De set is gebouwd in de fotostudio van Witman Kleipool.BalletbenenBalletbenenBalletbenen


24
Nov 11

Dutchypuppy Sexy Men Calendar

All American Sets gebouwd: een garage, een motel en een barn voor de Sexy Men Calendar van Dutchypuppy, een foundation van Bridget Maasland, die zwerfhonden wereldwijd helpt. En het gaat natuurlijk om de hondjes, die bekende Nederlandse mannen mochten erbij op de foto’s.
Hier de ‘Behind The Scenes’ op de set bij Marc de Groot:

En een selectie van de kalender foto’s:

TEAM:
Set Design: Gloudy
Make-up/Hair: Irena Ruben
Styling: Jos van Heel
Photography: Marc de Groot & Jouke Bos